EAU DE PARFUM | PARFUM
| KVAPO TIPAS: GĖLIŲ/VAISIŲ
| KVAPO PASKIRTIS: DIENINIAI/VAKARINIAI
| KVAPO CHARAKTERIS: SŪRUS, DŪMINIS, PUDRINIS
| DOMINUOJANČIOS NATOS: JAPONIŠKA SLYVA, EGLIŲ BALZAMAS, ŠAFRANAS
Originalus ir kerintis
Šio kvapas yra chameleonas, keičiasi dienos bėgyje, vienu tarpu saldi slyva, kitu laiku- prabanga ir gaivumas. Tinka ir vyrams ir moterims.
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
T15
Kvapas geras, prieš tai buvau pirkęs rinkinį mėginėlių. Tai šis labai tiko ir patiko. Todėl užsisakiau būtent šį.
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Seksualus
Pirkau vyrui pagal aprašymą ir kitus atsiliepimus. Iš vienu sykiu pirktų ir bandytų 5 mėginėlių - šis pasirodė vienareikšmiškai patraukliausias, labiausiai tiko vyrui, tad pirkau ir didesnį buteliuką. Negaliu įvardinti, kokios natos, bet bendras aromatas labai patrauklus, šiltas, priduoda vyrui šarmo. Dienos pabaigoje kvapas dar būna išsilaikęs, nors jau kitoks, negu dienos pradžioje, bet lygiai taip pat malonus. Kerintis.
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Parfurm t15
Super parfum
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Stiprus
Labai išraiškingas ir nepakartojamas kvapas. Tinka ryškiai, įdomiai asmenybei. Kvapas labai įvairus. Tinka tiek vyrui tiek moteriai. Šis kvapas kiekviena diena vis kitoks, tai aštresnis tai saldesnis. Atrodo lyg kvapas prisitaiko prie odos - kvapas chameleonas. NUOSTABU!
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Išskirtinis tobulas kvapas
Tikrai rekomenduoju tiems kas mėgsta stipresnius, šleifinius kvapus, pradžiai atsiskleidžia miško žaluma su dūminiu prieskoniu, tarytum keliautum po paslaptingą mišką ir norėtum užuosti vėl ir vėl, mėgaujiesi kiekvienu įkvėpimu, galiausiai lieka kiek saldus, su slyva persipynęs minkštas kvapas. 100% rudens-žiemos sezono topas! Dar vienas šios linijos šedevras, kuris tikrai nepaliks abejingų! Ačiū, likau sužavėta ????
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
T15
Pradžioj labai sodrus, sunkus, ryškus kvapas. Iškart pagalvojau ne ne ne, tai ne man. Po kiek laiko atsiskleidus vidurinėms natoms kvapas-pasaka. Toks pats sodrus, turintis savo charakterį,bet jau nebe toks sunkus, neslegia, norisi uosti ir uosti. Laikosi ilgai, nėra erzinantis.
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Maloniai nustebino
Iš pradžiu sunkus,tvirtas kvapas po keleto minučių pavirsta į lsbai įdomų pojūtį tie kvepalai tarsi , ištirpsta, tavyje taip prisiderins tas kvapas tai stiorios vslios ryžtingo žmogaus kvapas,truputis eglišakių truputis cinamono ir pabaigoje slyva,primena tokią pirvelę miškę , vakaras ir laužas kūrenasi...lsbiai tiktų vyrams,moterims gal sunkokas
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Stipru
Kaip jau rašė vienam atsiliepime, taip, kvapai keičiasi per tam tikrą laiką. Saldumas nuo slyvų pasirodo vėliau.
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Sodru!
Man šis kvapas atsiveria vis skirtingai. Kartais jaučiasi pušų spygliai, kartais truputis cinamono. Pirmos akimirkos stiprios - pasikvėpinus prikvempa visi namai. Tačiau stiprumas po truputį nugaruoja ir lieka labai įdomus, patrauklus aromatas. Kvapas man asocijuojasi su pavėsiu, gaiviu ir saldžiu, bet tamsiu. Bendrai, po kokių dešimties minučių galima jausti spygliuočių sakų, odos, prisirpusių ir saldžių slyvų natas.<br /> Kvapas laikosi ilgokai, apie 8 valandas. Sunku spręsti, kiek šis kvapas saugus uždarose erdvėse - sakyčiau, kad labiau laisvalaikio, vakaro kvapas. Bet kokiu atveju, puikūs kvepalai.
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Labai patiko
Pirkau 5 mėginukus ir vienas iš jų buvo Tom Ford PLUM JAPONAIS . Kvapas jų labai patiko, užsisakiau 50 ml, ilgai išliekantis.
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Fantastiskas aromatas
gavusi meginuka negaliu atsiuostyt siu kvepalu. Svaiginantis, stiprus, saldziai malonus aromatas. Kvepalai atitinka mano skoni. Jie nerealus. Veliau tikrai nusipirksiu didesni kieki siu kvepalu sau.
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Lina
Mėgstu sunkius kvapus, bet šis kvapas man per sunkus ir aštrus. Jaučiasi stiprus eglišakių, dūmų, odos kvapas, vėliau atsiskleidžia slyvos kvapas. Sakyčiau šie kvepalai labiau tinkami vyrams. Laikosi labai ilgai.
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Panašus į miško kvapą
Šis kvapas man pauosčius atrodo labiau tiktų vyrams. Sūnui daviau pauostyt, jam iškart patiko šis kvapas ir sakė kad prabangiai kvepia. Kai pasikvepino, abu supratom kad vistik tai kaip ir vyriškas kvapas, todėl buteliuką perleidau savo sūnui. Ant jo skaniau kvepia ir tinka prie charakterio nei man.
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
TFJP
Tai unisex kvepalai. Kvepia rūkyta slyva su ambra, šiek tiek vanilės ir eglės natų, gerai suderinti. Tom Ford gerbėjams tikrai patiks
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |