Plum Japonais Nišiniai Kvepalai Unisex | T15

Iedvesmotas Tom Ford Plum Japonais Nišas Smaržas Unisex | T15

29,90 €
EAU DE PARFUM | PARFUM

| SMARŽU TIPS: ZIEDU/AUGĻU
| SMARŽAS PAREDZĒTAS: DIENAI/VAKARAM
| SMARŽU RAKSTURS: SĀĻŠ, DŪMAKAINS, PŪDERAINS
| DOMINĒJOŠĀS NOTIS: JAPĀŅU PLŪME, EGĻU BALZAMS, SAFRĀNS

30
Smaržas
Apjoms (ml)
Daudzums

• 40% -45%| koncentrācija ļaus izbaudīt ilgstoši noturīgu smaržu 40% -45%| koncentrācija ļaus izbaudīt ilgstoši noturīgu smaržu
  • Drošība| nekādu ķīmisku triku, tikai pārbaudīta, droša produkcija  Drošība| nekādu ķīmisku triku, tikai pārbaudīta, droša produkcija
  • Atbilstība| kuru kvalitāte nav zemāka par greznākajiem aromātiem  Atbilstība| kuru kvalitāte nav zemāka par greznākajiem aromātiem
  • Atsauksmes| tikai reālas klientu atsauksmes, SP ziņojumi, kas pierāda autentiskumu  Atsauksmes| tikai reālas klientu atsauksmes, SP ziņojumi, kas pierāda autentiskumu
Bezmaksas paraudziņi par atsauksmēm: Pēc ''Nobren'' smaržu iegādes un izmēģināšanas, atstājiet atsauksmi mūsu internetveikalā. Veicot nākamo pasūtījumu, piezīmēs pievienojiet savu atsauksmi un vēlamās smaržas. Mēs Jums dāvināsim 3ml bezmaksas paraudziņu par katru Jūsu atstāto atsauksmi. Atsauksmē jābūt vismaz 15 vārdiem.
Slaveni zīmoli: tā ir tikai orientējoša informācija, kas palīdz klientam labāk iepazīt smaržas, kuras nav izmēģinātas, kā arī, lai klientam sniegtu priekšstatu par smaržu veidu un raksturu, nevis, lai maldinātu vai mulsinātu klientu. Mēs uzsveram, ka ''Nobren'' smaržas nav slavenu zīmolu produkti un ''Nobrenparfum'' nav nekāda sakara ar nevienu zīmolu un tā nepārdod to smaržas. ''Nobren'' smaržas ir radītas iedvesmojoties no slaveniem aromātiem, nemēģinot tos kopēt, tāpēc mūsu veikals negarantē smaržu līdzību, tikai klients un neviens cits nevar nolemt vai mūsu piedāvātajām smaržām ir līdzība ar slavenu zīmolu smaržām. Visi izmantotie nosaukumi ir autoru vai dizaineru autortiesības. ''Nobrenparfum'' vadās pēc Eiropas politikas noteikumiem, kuri ir saistīti ar salīdzinošo reklāmu.

Datu lapa

AUGŠĒJĀS NOTIS
Šafranas, cinamono žievė
VIDĒJĀS NOTIS
Žirniasėklis puskiparisis, japoninis slyva, slyvų likeris,
PAMATA NOTIS
japoninė kamelija, ambra, benzoinas, eglių balzamas ir vanilė
SMARŽU INTENSITĀTE
Vidēja smaržas
SMARŽU TIPS
Ziedu/Augļu
DERĪGUMA TERMIŅŠ
Derīga 12 mēnešus pēc saņemšanas. Uzglabājiet smaržas tumšā vietā.

Specifiskas norādes

Rated 4.44 on the scale 1 - 5 based on 5 customer reviews

Līdzīgi kā meža smarža

Šis aromāts man šķiet piemērotāks vīriešiem. Es iedevu dēlam iesmaržoties, viņam tūlīt patika šī smarža un teica, ka tā smaržo grezni. Kad es sajutu smaržu, mēs abi sapratām, ka tas ir vīrišķīgs aromāts, tāpēc pudeli nodevu dēlam. Viņš pēc to lietošanas smaržo labāk un labāk der viņa raksturam nekā man. (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība

TFJP

Tās ir unisex smaržas. Smaržo pēc kūpinātas plūmes ar ambru, nedaudz vaniļas un egles notīm, labi sakrīt. Toma Forda faniem patiks (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība

T15

Smarža atklājas pēc kāda laika un pēc skujkoku asuma, plūme jūtas patīkami, kas rada mājīguma un greznības auru. Pirmais iespaids bija nedaudz biedējošs ar savu asumu, bet laika gaitā - ideāls ... (tulkots no lietuviešu valodas)

Ieva

Es ilgi gaidīju, kad parādīsies šī aromāta iedvesmotās alternatīvās smaržas, un, lūk, šī diena ir uzaususi :)<br /> Smarža ir patiešām unisex, piemērota gan sievietei, gan vīrietim. Noslēpumaina, asa, izraisot daudzas asociācijas ar iekšējo brīvību, palutinot ego. Nu, patiesībā es nevaru iedomāties maigu, pazemīgu cilvēku bez lielākām ambīcijām, kas būtu tik smaržīgas, jo smarža ir spēcīga, juteklīga, izturīga un neatstāj saimnieku ēnā. Vārdu sakot, es biju ļoti pārsteigts un apmierināts, paldies, līdz nākamajam pirkumam, jo ​​es patiešām domāju atgriezties šeit, es apskatīju vēl dažas interesantas smaržas. Starp citu, ļoti jauks serviss, puisis zina savu darbu. Paldies! (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība

Super

Es saņēmu paraugu ar savu pasūtījumu. Nu ko .. smarža tiešām pārsteidza. Spēcīgs, ekskluzīvs, ideāls gan Viņam, gan Viņai. Skaidri jūtama luksusa plūmju smarža. Man nereāli patika. (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība