EAU DE PARFUM | PARFUM
| SMARŽU TIPS: ZIEDU/AUGĻU
| SMARŽAS PAREDZĒTAS: DIENAI/VAKARAM
| SMARŽU RAKSTURS: SĀĻŠ, DŪMAKAINS, PŪDERAINS
| DOMINĒJOŠĀS NOTIS: JAPĀŅU PLŪME, EGĻU BALZAMS, SAFRĀNS
Līdzīgi kā meža smarža
Šis aromāts man šķiet piemērotāks vīriešiem. Es iedevu dēlam iesmaržoties, viņam tūlīt patika šī smarža un teica, ka tā smaržo grezni. Kad es sajutu smaržu, mēs abi sapratām, ka tas ir vīrišķīgs aromāts, tāpēc pudeli nodevu dēlam. Viņš pēc to lietošanas smaržo labāk un labāk der viņa raksturam nekā man. (tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |
TFJP
Tās ir unisex smaržas. Smaržo pēc kūpinātas plūmes ar ambru, nedaudz vaniļas un egles notīm, labi sakrīt. Toma Forda faniem patiks (tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |
T15
Smarža atklājas pēc kāda laika un pēc skujkoku asuma, plūme jūtas patīkami, kas rada mājīguma un greznības auru. Pirmais iespaids bija nedaudz biedējošs ar savu asumu, bet laika gaitā - ideāls ... (tulkots no lietuviešu valodas)
Ieva
Es ilgi gaidīju, kad parādīsies šī aromāta iedvesmotās alternatīvās smaržas, un, lūk, šī diena ir uzaususi :)<br /> Smarža ir patiešām unisex, piemērota gan sievietei, gan vīrietim. Noslēpumaina, asa, izraisot daudzas asociācijas ar iekšējo brīvību, palutinot ego. Nu, patiesībā es nevaru iedomāties maigu, pazemīgu cilvēku bez lielākām ambīcijām, kas būtu tik smaržīgas, jo smarža ir spēcīga, juteklīga, izturīga un neatstāj saimnieku ēnā. Vārdu sakot, es biju ļoti pārsteigts un apmierināts, paldies, līdz nākamajam pirkumam, jo es patiešām domāju atgriezties šeit, es apskatīju vēl dažas interesantas smaržas. Starp citu, ļoti jauks serviss, puisis zina savu darbu. Paldies! (tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |
Super
Es saņēmu paraugu ar savu pasūtījumu. Nu ko .. smarža tiešām pārsteidza. Spēcīgs, ekskluzīvs, ideāls gan Viņam, gan Viņai. Skaidri jūtama luksusa plūmju smarža. Man nereāli patika. (tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |