- Top Perkamiausi

EAU DE PARFUM | PARFUM
| KVAPO TIPAS: RYTIETIŠKI/PRIESKONIŲ
| KVAPO PASKIRTIS: VAKARINIAI
| KVAPO CHARAKTERIS: RABANGA, TVIRTAS CHARAKTERIS
| DOMINUOJANČIOS NATOS: DŽIOVINTI VAISIAI, TABAKO LAPAI, VANILĖ, KAKAVA
Geriausi atrasti kvepalai
Perku tikriausiau jau daugiau nei šeštą kartą, kvapas puikiai išsilaiko, dažnai sulaukiu ir pagyrų, tikrai rekomenduoju!
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
T13
Nuostabus kvapas
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Panašu į originalą
Iš pradžių maniau, kad kvapas ne man, nes ant odos jautėsi tik tabakas, ir jis toks žalias ir kažkuo nemalonus. Tada pabandžiau šiuos kvepalus ant rūbų ir mmmm... Man labai patiko ir susilaukiau komplimentų. Įsivaizduoju šiuos kvepalus labiau šaltam orui, žiemai. Taip pat galvoju, kad tai būtų puikus pasirinkimas namų ar automobilio kvapui.
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Puikus
Stulbintis kvapas. Nesitikėjau tokio gero kvapo. Gan ilgai išsilaikantis ir nepaliekantis abejonių. Neabejotinai dar užsisakysiu ir rekomenduosiu kitiems.
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Puikus
Nuostabus kvapas, gan ilgai išsilaikantis, vertas kiekvieno išleisto cento.
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Kerinti vanilė
Vyrauja švelnus ir subtilus vanilės kvapas, tabakas jaučiamas silpniau. Bet moterims tai dar geriau. Subtilus žiemos kvapas, šildantis ir kerintis.
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
T13
Kvapas yra toks pat elegantiškas ir rafinuotas kaip „Tom Ford“ kvepalai, puikuojantis vanile, džiovintų vaisių ir tabako lapų su kakavos natomis. Pasižymi ilgaamžiškumu bei stripriomis natomis. Rekomenduoju.
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Pirkau rinkinuką ir jame buvo T13
Pirkau rinkinuką iš 5. jame buvo kaip tik T 13, tai tikrai nestandartinis kvapas, žmonai labai patiko, nors yra unisex, stiprus ir truputį aitrus, tad reikia nepadauginti.
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Vanilės tobaco
Jie patys geriausi, super išsilaiko.❤️❤️❤️
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Puikus pasirinkimas žiemai
Labai geras, stiprus kvapas, man asmeniškai primena Spicebomb extreme kvepalus. Ilgai išsilaiko, nebūtina daug purkšti, kad uostusi. Rekomenduoju :)
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Tom Ford
sveiki,uzsakinejau pirma syki is cia, ir likau nustebes tikrai uz tokia kaina superinis kvapas. Uzsakinesiu daugiau ????
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Tabacco vanila
Super kvapas viena nata irin paslaptingumo priduodanti. Labai įdomus kvapas,nestandartinis
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Tom ford Tabacco vanila
Puikus kvapas,islieka ilgai.patiks megstantiems idomesnius kvapus.tiktu abiem lytim,unisex.man laabai patinka
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
T13
Išskirtinis ir pradzioj stiprus kvapas, ilgai išliekantis tiek ant kuno tiek ant drabužiu, net kita diena jauciasi kvapas drabužiuose. Kvapas primena prieskoniu, tabako ir vaniles
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
T13
Man asmeniškai šis kvapas yra vienas iš geresnių. Laikosi ilgai ir neerzina. Kvapas nėra labai stiprus ar saldus.
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |