• Izpārdošana!

Iedvesmotas Tom Ford Tabacco Vanilla Nišas Smaržas Unisex | T13

29,90 €
EAU DE PARFUM | PARFUM

| SMARŽU TIPS: AUSTRUMU/GARŠVIELU
| SMARŽAS PAREDZĒTAS: VAKARAM
| SMARŽU RAKSTURS: GREZNS, STINGRS RAKSTURS
| DOMINĒJOŠĀS NOTIS: ŽĀVĒTI AUGĻI, TABAKAS LAPAS, VANIĻA, KAKAO

30
Smaržas
Apjoms (ml)
Daudzums

• 40% -45%| koncentrācija ļaus izbaudīt ilgstoši noturīgu smaržu 40% -45%| koncentrācija ļaus izbaudīt ilgstoši noturīgu smaržu
  • Drošība| nekādu ķīmisku triku, tikai pārbaudīta, droša produkcija  Drošība| nekādu ķīmisku triku, tikai pārbaudīta, droša produkcija
  • Atbilstība| kuru kvalitāte nav zemāka par greznākajiem aromātiem  Atbilstība| kuru kvalitāte nav zemāka par greznākajiem aromātiem
  • Atsauksmes| tikai reālas klientu atsauksmes, SP ziņojumi, kas pierāda autentiskumu  Atsauksmes| tikai reālas klientu atsauksmes, SP ziņojumi, kas pierāda autentiskumu
Bezmaksas paraudziņi par atsauksmēm: Pēc ''Nobren'' smaržu iegādes un izmēģināšanas, atstājiet atsauksmi mūsu internetveikalā. Veicot nākamo pasūtījumu, piezīmēs pievienojiet savu atsauksmi un vēlamās smaržas. Mēs Jums dāvināsim 3ml bezmaksas paraudziņu par katru Jūsu atstāto atsauksmi. Atsauksmē jābūt vismaz 15 vārdiem.
Slaveni zīmoli: tā ir tikai orientējoša informācija, kas palīdz klientam labāk iepazīt smaržas, kuras nav izmēģinātas, kā arī, lai klientam sniegtu priekšstatu par smaržu veidu un raksturu, nevis, lai maldinātu vai mulsinātu klientu. Mēs uzsveram, ka ''Nobren'' smaržas nav slavenu zīmolu produkti un ''Nobrenparfum'' nav nekāda sakara ar nevienu zīmolu un tā nepārdod to smaržas. ''Nobren'' smaržas ir radītas iedvesmojoties no slaveniem aromātiem, nemēģinot tos kopēt, tāpēc mūsu veikals negarantē smaržu līdzību, tikai klients un neviens cits nevar nolemt vai mūsu piedāvātajām smaržām ir līdzība ar slavenu zīmolu smaržām. Visi izmantotie nosaukumi ir autoru vai dizaineru autortiesības. ''Nobrenparfum'' vadās pēc Eiropas politikas noteikumiem, kuri ir saistīti ar salīdzinošo reklāmu.

Datu lapa

AUGŠĒJĀS NOTIS
Tabakas, prieskoniai
VIDĒJĀS NOTIS
Kakava, tongapupės, vanilė
PAMATA NOTIS
Džiovinti vaisiai, mediena
SMARŽU INTENSITĀTE
Smagas smaržas
SMARŽU TIPS
Austrumu/Garšvielu
DERĪGUMA TERMIŅŠ
Derīga 12 mēnešus pēc saņemšanas. Uzglabājiet smaržas tumšā vietā.

Specifiskas norādes

Rated 4.86 on the scale 1 - 5 based on 33 customer reviews
Biežais pircējs

Ideāls

Ideāls. Smaržām vajadzētu patikt vaniļas un rūgto notu cienītājiem. Tas ilgst ļoti ilgi, ja jūs to smaržojat no rīta, tas labi smaržos uz ādas. Man tās patīk. (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība

T13

Nācās pasmaržot oriģinālu, tas nav līdzīgs. Smarža izsmidzinot izskatās spēcīga, bet vēlāk jūs jūtat arī vaniļu. Šī smarža ir viena no manām iecienītākajām. (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība

Tobacco Vanilla

Grezna, moderna, silta smarža. Ilgstoša smarža. Pēc šī aromāta pasūtīšanas man bija jāatkārto pasūtījums, jo dēlam šī smarža ļoti patika. (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība

10/10

Viens no ilgstošākajiem aromātiem. Tomēr es domāju, ka tas ir vairāk piemērots vīriešiem :) (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība

T13

Man patika smarža, es ļoti jutu tabaku un vaniļu, tā atbilst oriģinālam, man tā ļoti nepatika, bet vīrs to konfiscēja. (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība

Tom Ford

Oriģināls ir viens no maniem mīļākajiem aromātiem. Es nopirku paraugu, patīkami pārsteidza, noķēru visus oriģinālos aromātus. Smaržu tiem, kam patīk salds amaržas. Diemžēl pēc izsmidzināšanas uz ādas es to nejutu pēc pusstundas. (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība
Biežais pircējs

T13

Pērku pirmo reizi, smarža neatšķiras no oriģināla, biju pat pārsteigta, ka tā ir identiska oriģinālam, apkalpošanas kvalitāte ir ļoti apmierinoša (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība
Biežais pircējs

Tom Ford

Tas bija pirmais pirkums no Nobrenparfum, kas patiešām nepievīla! Smarža patiešām ir ļoti līdzīga oriģinālam, viegli atpazīstama. Smarža ir bagātīga un grezna, lieliski piemērota vakaram. (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība
Biežais pircējs

Tobacco vanille

Spilgta smarža. Sākumā tš liekas it kā salda, bet vēlāk tabaka tiek atšķaidīta, un smarža kļūst nopietnāka. Ļoti stingra smarža, ne visiem. Vīram es ļoti patiku, es domāju, ka viņš konfiscēs to. (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība
Biežais pircējs

Smaržas

Es pasūtīju omītei smaržas. Viņai tās ļoti patika, tās smaržo garšīgi, tās paliek ļoti ilgi. Arī nav žēl elpot, teicu, ka atkal nopirkšu no šejienes (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība

Smarža

Spilgti .. Es gaidīju kaut ko 'wow' ... bet mani tas īpaši neuztrauca ... (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība

Ļoti jautri

Ļoti ilgstošas ​​smaržas, līdzīgas oriģinālam, man personīgi nepatīk šī smarža, bet vīrietim tā ļoti patika. Paldies! (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība
Biežais pircējs

mīļa un apburoša

Es nopirku no apraksta un atsauksmēm. Kalpo ilgi. Es noteikti to nepārtraukti pirkšu. Iesaku pamēģināt. Vienīgais drauds - visi vēlas. (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība
Biežais pircējs

Brīnišķīga smarža

Es atklāju šo aromātu, kad pasūtīju 5 paraugus, un tas pielipa ne tikai man, bet arī apkārtējiem cilvēkiem, kas no pirmā acu uzmetiena atgādināja popkornu, ļoti apmierināta! (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība
Biežais pircējs

Tabaka un vaniļa

Kā norāda nosaukums, tā smaržo pēc tabakas un vaniļas. Nav pilnīgi droša smarža, bet patiešām izceļas. Vairāk piemērots vēsākam laikam, var izmantot arī kā aromātu mājām vai automašīnai. (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība