Įkvėpti Tiziana Terenzi Kirke Nišiniai Kvepalai Unisex | T3*
EAU DE PARFUM | PARFUM
| KVAPO TIPAS: ŠYPRO/VAISIŲ
| KVAPO PASKIRTIS: DIENINIAI
| KVAPO CHARAKTERIS: AISTRINGAS, ENERGINGAS
| DOMINUOJANČIOS NATOS: MARAKUJA, ŠALDANČIOS UOGOS, BALTAS MUSKUSAS
Charakteristikos
- VIRŠUTINĖS NATOS
- Marakuja, karštas smėlis, persikas, avietės, juodųjų serbentų lapai, kriaušės
- VIDURINĖS NATOS
- Pakalnutės, šaldančios uogos, pasiflora
- PAGRINDINĖS NATOS
- Heliotropas, sandalmedis, vanilė, pačiuliai, muskusas
- KVAPO INTENSYVUMAS
- Vidutiniai kvapai
- KVAPO TIPAS
- Šypro/Vaisių
- GALIOJIMO TERMINAS
- 12 mėnesių, po gavimo. Kvepalus laikyti tamsioje vietoje.
Specifinė nuoroda
Geras
Patinka kvapas, lengvas, saldžiai gaivus. Asocijuojasi su švara ir muiliuku. Vasarai tinkantis puikiai. <br /> Pirkau pabandyti, nes populiarus, nenusivyliau.
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
T3
Gaivus, lengvas kvapas , padovanojau gerai draugei, labai džiaugėsi, nes ji jau buvo išbandžiusi šiuos kvepalus
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Rūta
Švelnus, lengvai saldus kvapas. Maloniai nustebino.
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Tiziana Terenze Kirke
Aš buvau sužavėta šiais kvepalais ????Tai stebuklingas, jausmingas ir šiltas aromatas jis sužavės kiekvieną ???? Keli purškimai - išsilaikė iki vakaro puikiai ???? Rekomenduoju ????%
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Nuostabūs kvepalai
Puikūs kvepalai, labai panašūs į originalą. Laiko puikiai, net nustebau koks intensyvus kvapas.
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Patiko
Situ kvepalu kvapas yra universalus, kuris gali patikti tiek vyrams, tiek moterims, kurie mėgsta intensyvius, gilesnius kvapus su šiek tiek egzotiško ir miškinio aromato. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie mėgsta įdomius ir įdomius aromatus, nepaisant lyties.
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Patiko!
Labai patiko, perku jau antrą buteliuką!
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
T3
Saldokas,puikiai išliekantis.Komplimentai garantuoti!
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Saldi uoga
Saikingai saldus, gaivus aromatas. Išsilaiko puikiai. Pirkau mėgintuvėlių rinkinį, tarp kurių buvo T3. Pirksiu buteliuką.
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Kirke
Šie kvepalai labai primena Kirkės kvepalus. Ilgai išliekantys, po savęs paliekantys šleifą. Saldūs, bet tuo pat metu turi ir gaivumo/paslaptingumo. Šie kvepalai labai traukia žmonių dėmesį. Kainos ir kokybės santykis puikus!
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
T3
Tai prabangus kvapas, lieka šleifas, ilgai laikosi net patalynė kitą dieną kvepėjo, atitinka aprašymą. Rekomenduoju!
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Rekomenduoju
Kvapas tikrai labai labai panašus į Kirke. Nesitikėjau tokios kokybės už super kainą. Rekomenduoju
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Puikus kvapas
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Kvepalai
Labai patiko kvepalu kvapas esu megėja saldžiū kvepalu,šie kaip tik man.Kvepalai ilgai išliekantis ir tikrai ilgai užtenka dienos bėgyje.Rekomenduoju del kokybės ir kainos,nekantrauju išbandyti daugiau šios linijos kvepalu.
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Terenze Kirke
Kvepalai labai malonus, ilgai laikantys kvapą.
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |