Iedvesmotas Tiziana Terenzi Kirke Nišas Smaržas Unisex | T3*

29,90 €
EAU DE PARFUM | PARFUM

| SMARŽU TIPS: ŠIPRA/AUGĻU
| SMARŽAS PAREDZĒTAS: DIENAI
| SMARŽU RAKSTURS: KAISLĪGS, ENERĢISKS
| DOMINĒJOŠĀS NOTIS: MARAKUJA, SALDĀS OGAS, BALTS MUSKUSS

30
Smaržas
Apjoms (ml)
Daudzums

• 40% -45%| koncentrācija ļaus izbaudīt ilgstoši noturīgu smaržu 40% -45%| koncentrācija ļaus izbaudīt ilgstoši noturīgu smaržu
  • Drošība| nekādu ķīmisku triku, tikai pārbaudīta, droša produkcija  Drošība| nekādu ķīmisku triku, tikai pārbaudīta, droša produkcija
  • Atbilstība| kuru kvalitāte nav zemāka par greznākajiem aromātiem  Atbilstība| kuru kvalitāte nav zemāka par greznākajiem aromātiem
  • Atsauksmes| tikai reālas klientu atsauksmes, SP ziņojumi, kas pierāda autentiskumu  Atsauksmes| tikai reālas klientu atsauksmes, SP ziņojumi, kas pierāda autentiskumu
Bezmaksas paraudziņi par atsauksmēm: Pēc ''Nobren'' smaržu iegādes un izmēģināšanas, atstājiet atsauksmi mūsu internetveikalā. Veicot nākamo pasūtījumu, piezīmēs pievienojiet savu atsauksmi un vēlamās smaržas. Mēs Jums dāvināsim 3ml bezmaksas paraudziņu par katru Jūsu atstāto atsauksmi. Atsauksmē jābūt vismaz 15 vārdiem.
Slaveni zīmoli: tā ir tikai orientējoša informācija, kas palīdz klientam labāk iepazīt smaržas, kuras nav izmēģinātas, kā arī, lai klientam sniegtu priekšstatu par smaržu veidu un raksturu, nevis, lai maldinātu vai mulsinātu klientu. Mēs uzsveram, ka ''Nobren'' smaržas nav slavenu zīmolu produkti un ''Nobrenparfum'' nav nekāda sakara ar nevienu zīmolu un tā nepārdod to smaržas. ''Nobren'' smaržas ir radītas iedvesmojoties no slaveniem aromātiem, nemēģinot tos kopēt, tāpēc mūsu veikals negarantē smaržu līdzību, tikai klients un neviens cits nevar nolemt vai mūsu piedāvātajām smaržām ir līdzība ar slavenu zīmolu smaržām. Visi izmantotie nosaukumi ir autoru vai dizaineru autortiesības. ''Nobrenparfum'' vadās pēc Eiropas politikas noteikumiem, kuri ir saistīti ar salīdzinošo reklāmu.

Datu lapa

AUGŠĒJĀS NOTIS
Marakuja, karštas smėlis, persikas, avietės, juodųjų serbentų lapai, kriaušės
VIDĒJĀS NOTIS
Pakalnutės, šaldančios uogos
PAMATA NOTIS
Heliotropas, sandalmedis, vanilė, pačiuliai, muskusas
SMARŽU INTENSITĀTE
Vidēja smaržas
SMARŽU TIPS
Šipra/Augļu
DERĪGUMA TERMIŅŠ
Derīga 12 mēnešus pēc saņemšanas. Uzglabājiet smaržas tumšā vietā.

Specifiskas norādes

Rated 4.80 on the scale 1 - 5 based on 35 customer reviews

Не моё

К сожалению не мой аромат. Люблю сладкие ароматы, но этот аромат совсем не на мой вкус. Для меня он очень тяжелый, терпкий, ассоциация с тем как-будто "пахнешь потом". Очень стойкий.

Smarža
Ilgmūžība

Salda smarža

Vispazīstamākā, populārākā "Ķiršu"smarža. Bet ne man. Man patīk smagākas smaržas, bet šī ir neizsakāmi salda ar kādu kaitinošu akcentu. Izsmidzinot, šī smarža ilgstoši ceļo ar tevi. (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība

Smarža

Smarža nereāla ... Mana sieva pasūtīja .. Ļoti apmierināts! (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība
Biežais pircējs

Perfekta smarža

Perfekta smarža, kas ilgstoši saglabājas gan uz ķermeni, gan apģērbā. Es nopirkšu vairāk nekā vienu reizi (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība
Biežais pircējs

Tas smaržo lieliski

Es to nopirku Kirke, nezinot, kāda ir smarža, bet man tā ļoti patika. Smarža ir nedaudz augļaina. Man patīk saldas smaržas, ir skaidrs, ka tās būs starp manām smaržām :) (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība

Lieliski

Es saņēmu dāvanu no drauga. Brīnišķīgas smaržas. Ļoti ilgstoša smarža. Es saņēmu daudz komplimentu un jautājumu, kur es nopirku. Iesaku (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība

Maldinošs

Man smarža vienkārši nepatika, kad es to sajutu. Man tā pat īsti nepatika. Bet jo ilgāk, jo vairāk es pieradu pie šī aromāta. Pieķeras saldo ogu aromāts. Aromāts ir ļoti dziļš un liek apkārtējiem cilvēkiem novērsties! (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība

Kirke

Augļu smaržas, bet elegantākas nekā vairums parasto augļu smaržu. Sākumā tās jūtas salds, bet vēlāk tās nedaudz izzūd. Musks lieliski iekļaujas šajās smaržās. Smarža vismaz uz manas ādas ir pilnīgi sievišķīga, nevis unisex. (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība
Biežais pircējs

Perfekta smatža

Es nopirku dāvanas mammai, tās attaisnoja cerības. Smarža ir ideāla, diezgan spēcīga ar raksturu, jautri, kamēr tā ilgst, tikpat ilgi uz ķermeņa un uz apģērba dažas dienas. Es biju apmierināta ar pirkumu, un mammas dāvanu, paldies! (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība

Kirke

Vienā vārdā sakot, tas ir garšīgs augļu kompots ar pasifloru. Var nēsāt jebkurā vietā. Neaizmirstamas smaržas. P.s gan tas ir gaumes jautājums (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība

super

Gandrīz atbilst oriģinālajai smaržai. Var teikt, kā dvīņi. Smarža saglabājas uz ādas ļoti ilgu laiku. Ideāla cenas un kvalitātes attiecība. (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība

Patika, bet ne līdz galam

Tas nesmaržo labi, bet sākumā izrādījās mazliet skābs, pārāk augļains, vēlāk smaržo vairāk pēc muskusa, un tad man tā patika daudz vairāk. Ilgst patiešām ilgi . (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība

Ideāls

Mēs ar vīru apmeklējām jūsu oficiālo atrašanās vietu, saņēmām detalizētu konsultāciju, varējām izvēlēties no neierobežota skaita smaržu, palīdzējām un pielāgoja smaržas mūsu vajadzībām, iegādājāmies vienu, divas un trīs smaržas, kā arī mājas smaržas, kas visas ir ideālas! Smarža, noturība, kvalitāte, atbilstība, mēs esam ļoti apmierināti ar jūsu izvēli. Mēs noteikti atgriezīsimies vairāk nekā vienu reizi, es jau zinu, kuru mājas smaržu izmēģināsim pēc Lira! Paldies! (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība

Lieliski

Es nopirku paraugu, pārspēja visas cerības. Salds, bet ne tik salds. Ilgi turas uz ķermeņa. Noteikti būs mans vasaras favorīts. (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība

Kaut kas perfekts

Es biju izlasījis daudz labu atsauksmju par šo nišas smaržu aromātu un nolēmu pats to izmēģināt. Es tiešām to nemaz nenožēloju, un es domāju, ka es atradu smaržas savai dvēselei. Aromāts ir lielisks! Ilgstoši, pārsteidz visas atsedzošās aromāta notis ... Esmu ļoti apmierināta. (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība