EAU DE PARFUM | PARFUM
| SMARŽU TIPS: ŠIPRA/AUGĻU
| SMARŽAS PAREDZĒTAS: DIENAI
| SMARŽU RAKSTURS: KAISLĪGS, ENERĢISKS
| DOMINĒJOŠĀS NOTIS: MARAKUJA, SALDĀS OGAS, BALTS MUSKUSS
Не моё
К сожалению не мой аромат. Люблю сладкие ароматы, но этот аромат совсем не на мой вкус. Для меня он очень тяжелый, терпкий, ассоциация с тем как-будто "пахнешь потом". Очень стойкий.
Smarža | |
Ilgmūžība |
Salda smarža
Vispazīstamākā, populārākā "Ķiršu"smarža. Bet ne man. Man patīk smagākas smaržas, bet šī ir neizsakāmi salda ar kādu kaitinošu akcentu. Izsmidzinot, šī smarža ilgstoši ceļo ar tevi. (tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |
Smarža
Smarža nereāla ... Mana sieva pasūtīja .. Ļoti apmierināts! (tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |
Perfekta smarža
Perfekta smarža, kas ilgstoši saglabājas gan uz ķermeni, gan apģērbā. Es nopirkšu vairāk nekā vienu reizi (tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |
Tas smaržo lieliski
Es to nopirku Kirke, nezinot, kāda ir smarža, bet man tā ļoti patika. Smarža ir nedaudz augļaina. Man patīk saldas smaržas, ir skaidrs, ka tās būs starp manām smaržām :) (tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |
Lieliski
Es saņēmu dāvanu no drauga. Brīnišķīgas smaržas. Ļoti ilgstoša smarža. Es saņēmu daudz komplimentu un jautājumu, kur es nopirku. Iesaku (tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |
Maldinošs
Man smarža vienkārši nepatika, kad es to sajutu. Man tā pat īsti nepatika. Bet jo ilgāk, jo vairāk es pieradu pie šī aromāta. Pieķeras saldo ogu aromāts. Aromāts ir ļoti dziļš un liek apkārtējiem cilvēkiem novērsties! (tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |
Kirke
Augļu smaržas, bet elegantākas nekā vairums parasto augļu smaržu. Sākumā tās jūtas salds, bet vēlāk tās nedaudz izzūd. Musks lieliski iekļaujas šajās smaržās. Smarža vismaz uz manas ādas ir pilnīgi sievišķīga, nevis unisex. (tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |
Perfekta smatža
Es nopirku dāvanas mammai, tās attaisnoja cerības. Smarža ir ideāla, diezgan spēcīga ar raksturu, jautri, kamēr tā ilgst, tikpat ilgi uz ķermeņa un uz apģērba dažas dienas. Es biju apmierināta ar pirkumu, un mammas dāvanu, paldies! (tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |
Kirke
Vienā vārdā sakot, tas ir garšīgs augļu kompots ar pasifloru. Var nēsāt jebkurā vietā. Neaizmirstamas smaržas. P.s gan tas ir gaumes jautājums (tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |
super
Gandrīz atbilst oriģinālajai smaržai. Var teikt, kā dvīņi. Smarža saglabājas uz ādas ļoti ilgu laiku. Ideāla cenas un kvalitātes attiecība. (tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |
Patika, bet ne līdz galam
Tas nesmaržo labi, bet sākumā izrādījās mazliet skābs, pārāk augļains, vēlāk smaržo vairāk pēc muskusa, un tad man tā patika daudz vairāk. Ilgst patiešām ilgi . (tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |
Ideāls
Mēs ar vīru apmeklējām jūsu oficiālo atrašanās vietu, saņēmām detalizētu konsultāciju, varējām izvēlēties no neierobežota skaita smaržu, palīdzējām un pielāgoja smaržas mūsu vajadzībām, iegādājāmies vienu, divas un trīs smaržas, kā arī mājas smaržas, kas visas ir ideālas! Smarža, noturība, kvalitāte, atbilstība, mēs esam ļoti apmierināti ar jūsu izvēli. Mēs noteikti atgriezīsimies vairāk nekā vienu reizi, es jau zinu, kuru mājas smaržu izmēģināsim pēc Lira! Paldies! (tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |
Lieliski
Es nopirku paraugu, pārspēja visas cerības. Salds, bet ne tik salds. Ilgi turas uz ķermeņa. Noteikti būs mans vasaras favorīts. (tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |
Kaut kas perfekts
Es biju izlasījis daudz labu atsauksmju par šo nišas smaržu aromātu un nolēmu pats to izmēģināt. Es tiešām to nemaz nenožēloju, un es domāju, ka es atradu smaržas savai dvēselei. Aromāts ir lielisks! Ilgstoši, pārsteidz visas atsedzošās aromāta notis ... Esmu ļoti apmierināta. (tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |