Iedvesmotas Tom Ford Black Orchid Smaržas Unisex | T5

19,90 €
EAU DE PARFUM | PARFUM

| SMARŽU TIPS: AUSTRUMU/ZIEDU
| SMARŽAS PAREDZĒTAS: VAKARAM
| SMARŽU RAKSTURS: ROMANTISKS, GREZNS
| DOMINĒJOŠĀS NOTIS: MELNĀ ŠOKOLĀDE, ORHIDEJA, VĪRAKS, TRIFELES

30
Smaržas
Apjoms (ml)
Daudzums

• 40% -45%| koncentrācija ļaus izbaudīt ilgstoši noturīgu smaržu 40% -45%| koncentrācija ļaus izbaudīt ilgstoši noturīgu smaržu
  • Drošība| nekādu ķīmisku triku, tikai pārbaudīta, droša produkcija  Drošība| nekādu ķīmisku triku, tikai pārbaudīta, droša produkcija
  • Atbilstība| kuru kvalitāte nav zemāka par greznākajiem aromātiem  Atbilstība| kuru kvalitāte nav zemāka par greznākajiem aromātiem
  • Atsauksmes| tikai reālas klientu atsauksmes, SP ziņojumi, kas pierāda autentiskumu  Atsauksmes| tikai reālas klientu atsauksmes, SP ziņojumi, kas pierāda autentiskumu
Bezmaksas paraudziņi par atsauksmēm: Pēc ''Nobren'' smaržu iegādes un izmēģināšanas, atstājiet atsauksmi mūsu internetveikalā. Veicot nākamo pasūtījumu, piezīmēs pievienojiet savu atsauksmi un vēlamās smaržas. Mēs Jums dāvināsim 3ml bezmaksas paraudziņu par katru Jūsu atstāto atsauksmi. Atsauksmē jābūt vismaz 15 vārdiem.
Slaveni zīmoli: tā ir tikai orientējoša informācija, kas palīdz klientam labāk iepazīt smaržas, kuras nav izmēģinātas, kā arī, lai klientam sniegtu priekšstatu par smaržu veidu un raksturu, nevis, lai maldinātu vai mulsinātu klientu. Mēs uzsveram, ka ''Nobren'' smaržas nav slavenu zīmolu produkti un ''Nobrenparfum'' nav nekāda sakara ar nevienu zīmolu un tā nepārdod to smaržas. ''Nobren'' smaržas ir radītas iedvesmojoties no slaveniem aromātiem, nemēģinot tos kopēt, tāpēc mūsu veikals negarantē smaržu līdzību, tikai klients un neviens cits nevar nolemt vai mūsu piedāvātajām smaržām ir līdzība ar slavenu zīmolu smaržām. Visi izmantotie nosaukumi ir autoru vai dizaineru autortiesības. ''Nobrenparfum'' vadās pēc Eiropas politikas noteikumiem, kuri ir saistīti ar salīdzinošo reklāmu.

Datu lapa

AUGŠĒJĀS NOTIS
Ylang, gardebija, bergemotės, jazminai
VIDĒJĀS NOTIS
Vaisių lapai, riešutinis lotosas, orchidėja, žolelė
PAMATA NOTIS
Juodas šokoladas. pačiulis, smilkalai, gintaras, vanilė
SMARŽU INTENSITĀTE
Īpaši smagas smaržas
SMARŽU TIPS
Austrumu/Ziedu
DERĪGUMA TERMIŅŠ
Derīga 12 mēnešus pēc saņemšanas. Uzglabājiet smaržas tumšā vietā.

Specifiskas norādes

Rated 4.89 on the scale 1 - 5 based on 14 customer reviews
Biežais pircējs

Laba izvēle

Tom Ford Black orchid, kuru es atradu tikai ārzemju lidostā.<br /> Smarža, kas iegūta no Nobrenparfum, ir līdzīga, taču, manuprāt, tā saglabājas daudz ilgāk. Apakšējās notis jutamas labi pat pēc dažām dienām. Tās ir vairāk piemērotas vecākai sievietei. (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība

Izturīgs

Īpaši ilgstoša smarža gan telpās, gan uz ķermeņa. Minimālā izsmidzināšana ir nepieciešama, lai atstātu aiz sevis smaržu, tāpēc jālieto uzmanīgi un mēreni. Smarža ir patiesi universāla, unisex, vairāk piemērota rietumu videi nekā darba vietai. (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība

T5

Smarža ir grezna, piemērota vakaram, šķiet kā vīraks un trifeles, es pat biju apreibināta no šīs smaržas, lai gan es rakstu, ka tā ir piemērota sievietēm, bet es domāju, ka tā derētu arī vīriešiem. (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība

T5

Vilināšanas spēks ir uz Tomasa Forda Melnajā orhidejā. Noslēpumaina un maģiska smarža! (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība
Biežais pircējs

Smarža T5

Es pasūtīju smaržas, pamatojoties uz cilvēku atsauksmēm. Atverot pudeli, es jau jutu smaržu, kafijas smarža ir vienkārši nereāla. Visu dienu es atslābinājos no apreibinošās smakas. super smaržas es trāpīju, un es tās noteikti pasūtīšu vēlreiz. Piegāde notiek ātri. (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība
Biežais pircējs

Patika

Smarža ir interesanta, rudens - ziema, viegli vilinoša.(tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība
Biežais pircējs

Lieliskas smaržas

Lieliski atbilst oriģinālam. Cena attaisnoja cerības, burvīga, kas noturas ilgu laiku. Lieliski, iesaku (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība
Biežais pircējs

Cienījama

Viegla smarža - piemērota šai dienai. Es priekšroku dodu oriģinālam, jo ​​tas bija mīkstāks. Ar prieku nopirkšu vēlreiz. (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība
Biežais pircējs

T5

Pasūtīju, nezinot smaržu, pēc atsauksmēm. Smarža ir ļoti labs saldinātājs, ilgstošs, grezns. Ļoti ātri pasūtāms. (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība
Biežais pircējs

Toms Fords Melnā orhideja

Ātra piegāde. Es nopirku savai sievai, ļoti patika, lieliski turos. Par šo cenu smaržas patiešām ir vērts apskatīt. Noteikti iesaku izmēģināt Nobre smaržas, nenožēlosi (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība

Vilinošs noslēpums

Es pasūtīju paraudziņu, jo gribēju izmēģināt un neesmu vīlusies.<br /> No aromāta izdalās tik noslēpumaina, vilinoša pēcgārša, kurai nav iespējams pretoties. Īpaši ilgstoša smarža uz ādas un uz drēbēm turas vēl ilgāk. Super! (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība
Biežais pircējs

Paģiras

Brīnišķīga smarža (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība
Biežais pircējs

Black orchide

Lieliska smarža, es noteikti atgriezīšos;) (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība
Biežais pircējs

Pasaka

Ļoti patīkamas smaržas, ilgst ļoti ilgi (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība