EAU DE PARFUM | PARFUM
| SMARŽU TIPS: AUSTRUMU/VANIĻAS
| SMARŽAS PAREDZĒTAS: VAKARAM
| SMARŽU RAKSTURS: KAISLES PAMODINOŠS, KAISLĪGA SIEVIETE
| DOMINĒJOŠĀS NOTIS: PAČŪLIJA, MELNĀ ŠOKOLĀDE, SĀĻĀ KARAMELE
Laba smarža
Smarža ļoti tuvu oriģinālam, bet man likās šī nedaudz saldāka par oriģinālu.
Smarža | |
Ilgmūžība |
Ļoti līdzīgs oriģinālam
Smaržas ir ļoti līdzīgas oriģinālam, es neatdalītu aromātus. Tas smaržo dievišķi un paliek ilgi. (tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |
T2
Smarža paliek ilgu laiku un ļoti tuvu oriģinālam ... Es nopirku otru pudeli, un, ja es atgriezīšos šajā veikalā, tas nozīmē, ka nopirkšu vēl, ātra piegāde, paldies.(tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |
I love it
Smarža ir seksīga, rotaļīga un ilgstoša, es jūtu gan kafiju, gan saldu svaigumu, es domāju, ka ikviens, kurš meklē tik sievišķīgu un rotaļīgu smaržu, lieliski iederēsies. Ar šo aromātu esmu saņēmusi daudz komplimentu no apkārtējiem, gan sievietēm, gan vīriešiem, un, kad kāds slavē tavas smaržas, es domāju, ka tā ir ļoti laba zīme, tāpēc iesaku būt apmierinātai un nopirkšu vēlreiz! (tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |
Patika
Es zināju, kā tā smaržo, bet es gribēju izmēģināt pats. Sākumā tā izrādījās ļoti asa, bet dienas gaitā tā kļuva mīkstāka, un to smaržot bija arvien patīkamāk. Turas visu dienu, izsmidzinot tikai vienu reizi no rīta. Es ļoti gribēju to iegūt! Paldies NOBRENPARFUM :) (tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |
Lieliski!
Šis aromāts man ļoti patika, galvenokārt tāpēc, ka tas diezgan precīzi atbilst sākotnējam aromātam un ir ilgstoši noturīgs. ES esmu priecīga.(tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |
Mana smarža T2
Smaržas atbilst smaržai, kalpo ilgi, nav daudz jāizsmidzina. Man ļoti patika, es pirkšu atkal un atkal. Jūs esat pārsteidzoši. (tulkots no leituviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |
Lieliskas
Ilgstošs, garšīgs aromāts, saņēmu daudz komplimentu un pērku vēl :) (tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |
Super.
Smarža ir atbilstoša, ilgi turās. Esmu ļoti apmierināta. Un saņēmu ļoti ātri. Rekomendēju. (tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |