EAU DE PARFUM | PARFUM
| SMARŽU TIPS: AUSTRUMU/KOKSNES
| SMARŽAS PAREDZĒTAS: VAKARAM
| SMARŽU RAKSTURS: AIZRAUJOŠS, INTĪMS
| DOMINĒJOŠĀS NOTIS: JASMĪNS, BALTAIS DZINTARS, KAŠMIRS
T3
Silts un mājīgs, kaprīzs aromāts! Atgādina saulrietu, šūpuļtīklu, vīna glāzi ... Man tā ir īsta vakara un atpūtas smarža, kas gan atslābina, gan atbrīvo spriedzi. Super. (tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |
T3
Smarža ir spēcīga, ilgstoša. Liekas kā jasmīns. Mums patika tikai spēcīgākā smarža. Nobriedusi, apburoša, noslēpumaina. Man patika. (tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |
Sievišķība
Es pirmo reizi izmēģināju šo aromātu, īsts sievišķīgs aromāts, kas, manuprāt, ir piemērots nobriedušai sievietei, kura zina savu vērtību, kurai ir vērtību kalngals. Smarža noturas ilgu laiku. (tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |
Saldžioji magiška pasaka
Trūksta tinkamų žodžių apibūdinti šiam kvapui, kvepia pasakiškai skaniai, lyg būtume fėjomis magiškame miške :) Šie kvepalai tikrai nėra skirti kiekvienai, sakyčiau priklauso sunkesniųjų kvepalų kategorijai, labiau tinkantis rudens ir žiemos sezonams, kai norisi juo apsigaubti, kad būtų šilčiau. Aromatas stiprus, tačiau tuo pačiu ir subtilus, labai moteriškas. Ilgai išlieka, o kvapo išskirtinumu tikrai liks sužavėta kiekviena.
Smarža | |
Ilgmūžība |
T-3
Man tā ļoti patika, es to lietošu ar prieku. (tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |
T3
Ziedu elpa, atsvaidzinoša un tajā pašā laikā nopietna, diezgan garda smarža, bet es teiktu, ka vairāk piemērota vecākai sievietei :)(tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |
Olga
Sākumā man likās, ka kāda no notīm līdzīga melones smaržai, un tāpēc neliekās līdzīga oriģinālam, bet pēc dažām minūtēm smarža izkliedējas un kļūst ļoti tuvu oriģinālam. Smarža ir ļoti vilinoša, seksīga, vīram tā ļoti patika.(tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |
Ideāli
Iesaku, smarža tikpat perfekta kā no oriģinālās pudelītes. Apburoša. Ilgstoša. (tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |