EAU DE PARFUM | PARFUM
| SMARŽU TIPS: AUSTRUMU/ZIEDU
| SMARŽAS PAREDZĒTAS: DIENAI/VAKARAM
| SMARŽU RAKSTURS: STIPRS, VILINOŠS, NEPIEEJAMS
| DOMINĒJOŠĀS NOTIS: ĶIRŠU LIĶIERIS, ĶIRŠU SĪRUPS, ĶIRŠI
Galvas aromāts
T20 un T21 aromāts neatstāj vienaldzīgu nevienu! Es uzreiz kļuvu atkarīgs no šīm smaržām. Burvīga, silta un mājīga ... Sieviete, kura smaržos pēc šīm smaržām, pilsētā nepaliks nepamanīta garāmgājējiem. Varu droši apstiprināt, ka šīs divas smaržas daudziem no jums liks atskatīties! (tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |
T20
Es ļoti gribēju izmēģināt šo smaržu. Smarža ir salda, tā šķiet kā nogatavojies ķirsis. Tas ļoti smaržo pēc drēbēm. Viens no maniem favorītiem. (tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |
Ļoti labas smaržas
Es ļoti priecājos iegādāties šīs smaržas. Smarža ir tik apburoša. Paliek ļoti ilgu laiku. (tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |
Noteikti atgādina oriģinālu
Nevaru beigt priecāties par dāvinātajām smaržām️ (tulkots lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |
T20
Es vienmēr gribēju izmēģināt šo smaržu. Nevar palikt vienaldzīgs pret ķiršiem un šo smaržu, nekļūdījos, jūtu ne tikai nogatavojušos ķiršu, bet arī mandeles (tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |
Tom Ford Lost Cherry
Smaržas izceļas ar izturību. Smaržas uz manas ziemas jakas saglabājās apmēram 5 dienas! Iedomājieties, cik tas ir pārsteidzoši. Mandeļu smarža bija skaidri jūtama. Es iesaku šīs smaržas katrai meitenei. (tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |
Ķirsis
Gatavs ķirsis ... Ļoti bagātīgs aromāts spilgtai un pārliecinātai personībai. Ilgu laiku paliek gan uz ķermeņa, gan apģērba. Aromāts pārsteidza. (tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |
Brīnišķīga smarža
Es nopirku pēc apraksta, un nebiju vīlusies, mandelēm un ķiršiem ir tik ļoti bagātīga smarža, kas ļoti līdzinās konfekšu zirņiem ar ķiršu kauliņiem. Iesaku. (tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |
T20
Tiešām brīnišķīga smarža un ilgstoša, iesaku to visiem. (tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |
Olga
Smarža man patika, man šķita, ka tā ir nedaudz saldāka par oriģinālu, bet tā ir priekšrocība, vismaz man. (tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |
Ķiršu ievārījums
Ļoti spēcīgs ķiršu aromāts, salds, bet trūkst spēka, kas ir oriģinālam, un šīs nobeiguma piezīmes, kas nedaudz atgādina veco 90. gadu EDT Elitis ...(tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |
T20
Brīnišķīga, apburoša, bagātīga ilgstoša ķiršu smarža. (tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |
Cherry
Ļoti garšīga un salda smarža. Īsts ķirsis! Apkārtējie cilvēki visu laiku jautāja, kas te smaržo pēc ķiršiem. Gardi! (tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |
TF lost cherry
Ikvienam, kurš zina Toma Forda smaržas, vajadzētu saprast, ka tās tik un tā būs unikālas smaržas. Saldas, patīkamas: ķirsis ar mandelēm. Turas ļoti labi.(tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |
Patīk
Smarža bija patīkama, salda un ļoti atgādināja ķiršu ievārījumu. Noturas ilgi, varbūt ne pārāk ilgi, jo smarža ir pietiekami viegla. (tulkots no lietuviešu valodas)
Smarža | |
Ilgmūžība |