Iedvesmotas Tom Ford Lost Cherry Nišas Smaržas Unisex | T21*

28,00 €
EAU DE PARFUM | PARFUM

| SMARŽU TIPS: AUSTRUMU/ZIEDU
| SMARŽAS PAREDZĒTAS: DIENAI/VAKARAM
| SMARŽU RAKSTURS: STIPRS, VILINOŠS, NEPIEEJAMS
| DOMINĒJOŠĀS NOTIS: ĶIRŠU LIĶIERIS, ĶIRŠU SĪRUPS, ĶIRŠI

30
Smaržas
Apjoms (ml)
Daudzums

• 40% -45%| koncentrācija ļaus izbaudīt ilgstoši noturīgu smaržu 40% -45%| koncentrācija ļaus izbaudīt ilgstoši noturīgu smaržu
  • Drošība| nekādu ķīmisku triku, tikai pārbaudīta, droša produkcija  Drošība| nekādu ķīmisku triku, tikai pārbaudīta, droša produkcija
  • Atbilstība| kuru kvalitāte nav zemāka par greznākajiem aromātiem  Atbilstība| kuru kvalitāte nav zemāka par greznākajiem aromātiem
  • Atsauksmes| tikai reālas klientu atsauksmes, SP ziņojumi, kas pierāda autentiskumu  Atsauksmes| tikai reālas klientu atsauksmes, SP ziņojumi, kas pierāda autentiskumu
Bezmaksas paraudziņi par atsauksmēm: Pēc ''Nobren'' smaržu iegādes un izmēģināšanas, atstājiet atsauksmi mūsu internetveikalā. Veicot nākamo pasūtījumu, piezīmēs pievienojiet savu atsauksmi un vēlamās smaržas. Mēs Jums dāvināsim 3ml bezmaksas paraudziņu par katru Jūsu atstāto atsauksmi. Atsauksmē jābūt vismaz 15 vārdiem.
Slaveni zīmoli: tā ir tikai orientējoša informācija, kas palīdz klientam labāk iepazīt smaržas, kuras nav izmēģinātas, kā arī, lai klientam sniegtu priekšstatu par smaržu veidu un raksturu, nevis, lai maldinātu vai mulsinātu klientu. Mēs uzsveram, ka ''Nobren'' smaržas nav slavenu zīmolu produkti un ''Nobrenparfum'' nav nekāda sakara ar nevienu zīmolu un tā nepārdod to smaržas. ''Nobren'' smaržas ir radītas iedvesmojoties no slaveniem aromātiem, nemēģinot tos kopēt, tāpēc mūsu veikals negarantē smaržu līdzību, tikai klients un neviens cits nevar nolemt vai mūsu piedāvātajām smaržām ir līdzība ar slavenu zīmolu smaržām. Visi izmantotie nosaukumi ir autoru vai dizaineru autortiesības. ''Nobrenparfum'' vadās pēc Eiropas politikas noteikumiem, kuri ir saistīti ar salīdzinošo reklāmu.

Datu lapa

AUGŠĒJĀS NOTIS
vyšnios ,vyšnių likeris ,kartus migdolai
VIDĒJĀS NOTIS
vyšnių sirupas ,turkiška rožė ,jasmine sambac
PAMATA NOTIS
peru balzamas ,skrudinta tonka pupelė ,Sandalmedis ,vetiveris ,kedro mediena
SMARŽU INTENSITĀTE
Īpaši smagas smaržas
SMARŽU TIPS
Austrumu/Ziedu
DERĪGUMA TERMIŅŠ
Derīga 12 mēnešus pēc saņemšanas. Uzglabājiet smaržas tumšā vietā.

Specifiskas norādes

Rated 4.81 on the scale 1 - 5 based on 18 customer reviews

Galvas aromāts

T20 un T21 aromāts neatstāj vienaldzīgu nevienu! Es uzreiz kļuvu atkarīgs no šīm smaržām. Burvīga, silta un mājīga ... Sieviete, kura smaržos pēc šīm smaržām, pilsētā nepaliks nepamanīta garāmgājējiem. Varu droši apstiprināt, ka šīs divas smaržas daudziem no jums liks atskatīties! (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība

T20

Es ļoti gribēju izmēģināt šo smaržu. Smarža ir salda, tā šķiet kā nogatavojies ķirsis. Tas ļoti smaržo pēc drēbēm. Viens no maniem favorītiem. (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība
Biežais pircējs

Ļoti labas smaržas

Es ļoti priecājos iegādāties šīs smaržas. Smarža ir tik apburoša. Paliek ļoti ilgu laiku. (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība
Biežais pircējs

Noteikti atgādina oriģinālu

Nevaru beigt priecāties par dāvinātajām smaržām️ (tulkots lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība

T20

Es vienmēr gribēju izmēģināt šo smaržu. Nevar palikt vienaldzīgs pret ķiršiem un šo smaržu, nekļūdījos, jūtu ne tikai nogatavojušos ķiršu, bet arī mandeles (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība

Tom Ford Lost Cherry

Smaržas izceļas ar izturību. Smaržas uz manas ziemas jakas saglabājās apmēram 5 dienas! Iedomājieties, cik tas ir pārsteidzoši. Mandeļu smarža bija skaidri jūtama. Es iesaku šīs smaržas katrai meitenei. (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība

Ķirsis

Gatavs ķirsis ... Ļoti bagātīgs aromāts spilgtai un pārliecinātai personībai. Ilgu laiku paliek gan uz ķermeņa, gan apģērba. Aromāts pārsteidza. (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība
Biežais pircējs

Brīnišķīga smarža

Es nopirku pēc apraksta, un nebiju vīlusies, mandelēm un ķiršiem ir tik ļoti bagātīga smarža, kas ļoti līdzinās konfekšu zirņiem ar ķiršu kauliņiem. Iesaku. (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība

T20

Tiešām brīnišķīga smarža un ilgstoša, iesaku to visiem. (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība

Olga

Smarža man patika, man šķita, ka tā ir nedaudz saldāka par oriģinālu, bet tā ir priekšrocība, vismaz man. (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība
Biežais pircējs

Ķiršu ievārījums

Ļoti spēcīgs ķiršu aromāts, salds, bet trūkst spēka, kas ir oriģinālam, un šīs nobeiguma piezīmes, kas nedaudz atgādina veco 90. gadu EDT Elitis ...(tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība

T20

Brīnišķīga, apburoša, bagātīga ilgstoša ķiršu smarža. (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība

Cherry

Ļoti garšīga un salda smarža. Īsts ķirsis! Apkārtējie cilvēki visu laiku jautāja, kas te smaržo pēc ķiršiem. Gardi! (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība

TF lost cherry

Ikvienam, kurš zina Toma Forda smaržas, vajadzētu saprast, ka tās tik un tā būs unikālas smaržas. Saldas, patīkamas: ķirsis ar mandelēm. Turas ļoti labi.(tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība
Biežais pircējs

Patīk

Smarža bija patīkama, salda un ļoti atgādināja ķiršu ievārījumu. Noturas ilgi, varbūt ne pārāk ilgi, jo smarža ir pietiekami viegla. (tulkots no lietuviešu valodas)

Smarža
Ilgmūžība