EAU DE PARFUM | PARFUM
| KVAPO TIPAS: ŠYPRO
| KVAPO PASKIRTIS: DIENINIAI/VAKARINIAI
| KVAPO CHARAKTERIS: VINTAŽINĖ ELEGANCIJA
| DOMINUOJANČIOS NATOS: JUODASIS TRIUFELIS, MEDŽIO SAMANOS
T11
Iš pirmo papurškimo gan stiprūs, tačiau po kiek laiko visas “aštrumas” prasisklaido ir lieka malonus, bet tuo pačiu ryškus ir ilgai išliekantis kvapas. Nors šie kvepalai nebuvo tai ko ieškojau (visiškai aklai pirkau bandant atrasti senai bandytą TF Noir mėginuką) - likau nenusivylusi!
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Vintažas
Rasau 5 zvaigzdes nes kvapas geras, deja, ne mano skonio. Labai staigus ir astrus pradzioje, ilgai laikosi, gal ant vyrisko kuno svelniau atsiskleidzia. Man asmeniskai patinka tik tas saldumas ir svelnumas kuris lieka i dienos gala ????
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Kvapas ne visiems
Kvapas unisex, tinka tiek vyrams, tiek moterims. Labai jaučiamas rožės kvapas. Pabandyti verta.
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Nuostabu :)
Pirkau mėginėlį, labai patiko. Kvapas ryškus, saldarūgštis, lyg pro rūką :) Ilgai jaučiasi
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Noir de Noir
Puikus ir brandus kvapas, skirtas išryškinti rožės grožį. Nebanaliai ir lengvai saldus, apgaubtas dūmiška gaiva.
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Puikus kvapas
Man labai patiko sis aromatas, tai yra mano kvepalai. Ilgai laikosi kas man tikrai svarbu ir maloniai kvepia. Dziaugiuosi kad juos pasirinkau.
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
T11
Iš išbandytų mėginėlių šis patiko mažiausiai. Sodrus, savotiškas. Bet laikosi tikrai ilgai. Turbūt tiesiog ne mano kvapas :)
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Svaigulys....
Pasikvepinusi jais jauciuosi ypatinga,pasitikinti ,grazi ir stipri. Mano kvapas !
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Nuostabus
Kvapas kerintis, man labai patiko. Labai sunku įvardinti geriausią , nes man patinka visi šio tiekėjo kvapai . Pirkau 5 skirtingus ir nenuvylė.
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
TF noir de noir
Tai kvapas apie rožę ir agarmedį. Manau tiktu ir vyrams ir moterims. Labai ilgai išliekantis ant odos ir rūbų.Šleifas lb geras. Jeigu reikėtu kažko universalaus, kasdien is Tomo Fordo, tai turbut būtų šis kvapas.
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |