EAU DE PARFUM | PARFUM
| KVAPO TIPAS: RYTIETIŠKAS/GĖLIŲ
| KVAPO PASKIRTIS: DIENINIAI/VAKARINIAI
| KVAPO CHARAKTERIS: VERŽLUS, VILIOJANTIS, NEPASIEKIAMAS
| DOMINUOJANČIOS NATOS: VYŠNIŲ LIKERIS, VYŠNIŲ SIRUPAS, VYŠNIOS
T21
Kvapas tikrai labai nuostabus, perku ne pirma karta ir pirksiu dar. Ilgai išsilaiko. Tobulas vyšnių kvapas.
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Vyšnių sodas
Tikras vyšnių sodas! Tik atidarius buteliuką vyšnios ir tik vyšnios. Mylėtojams uogų bus pats geriausias dalykas. Superinis kvapas.
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Nuostabus
Nuostabus kvapas, labai turtingas ir saldus! Tikrai pirksiu dar ne vieną kartą:))
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
T21
Pateko jie pas mene mėginėlyje. Neprastas kvapas, iš pradžių kvapas kaip vyšnių kompoto,bet po minutės jis keičiasi. Iš pradžių kiek saldokas, tačiau vėliau saldumas išgaruoja.Labiau tinka vasarai.
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Super
Tom Ford lošti cherry kažkas tokio❤️
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Kvepalai
Šis kvapas pilnai atitinka kvepalų originalą. Laikosi ilgai, nereikia nuolat purškis kaip kitų kompanijų gaminiais. Esu labai patenkinta kainos ir kokybės santykiu. Nuoširdžiai rekomenduoju
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
T21
Kvapas ką tik nuskintos vyšnios. Jis yra saldus,bet netoks įkyrus.Tikrai ateitije dar pirksiu tokius kvepaliukus.
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Vyšnių kvapas
Nuostabi saldžiai kvepianti vyšnia tik gaila , kad nėra jokio nišinio šleifo kaip rašoma pats kvapas gan ilgai išliekantis .
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Lost Cherry
Nuostabus kvapas vyšnių mylėtojoms ! Tikras, ne sintetinis, nukeliantis tave į vasaros sodus tarp prisirpusių vyšnių. Puikiai tinkantis tiek dienai , tiek vakarui pasikvepinti.
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Kompotas
Vyšnių kompoto kvapas. Nėra nei per sunkus nei lengvas kvapas. Labai maloniai kvepia.
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
.
Esu patenkintas uzdakinejau pirma karta bet nenusivyliau
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Susigundžiau daugelio teigiamų atsiliepimų apie šį kvapą, bet man jis netiko. Aštriai saldus vyšnių kvapas,bet kvapas tikrai la
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Vyšnia
Jezou iš pradžiu draugas buvo užsisakes ir jie man labai patiko , paskui pamačiau kad unisex tai ir aš užsisakiau , labai geri kvepalai išskirtiniai man labai patiko
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Prabangus
Prabangus,ilgai isliekantis kvapas!!!
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |
Vyšnia
Labai geras kvapas, nei per saldus,nei per aštrus. Pakankamai ilgai išsilaiko,ypač ant rūbų.
Kvapas | |
Ilgaamžiškumas |